PREDSTAVITEV

Podjetje AS system je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju vijačnega blaga in pritrdilne tehnike. Naš so - lastnik je podjetje Verbindungselemente Engel GmbH iz Nemčije. Glavna dejavnost podjetja je celovita in kakovostna oskrba za veleprodajo in maloprodajo kot tudi za vse vrste industrije za potrebe vijačnega blaga.

S svojim znanjem (TüV certifikat DIN EN ISO 9001:2000), izkušnjami, tradicijo in prilagodljivost ter zalogo preko 68.000 različnih artiklov je Engel pravi partner za rešitev vseh vaših nabavnih potreb, na programu vijačnega blaga. Na površini 4.600 m2 se nahaja 8.108 paletnih mest, z zalogo približno 5.000 ton vijačnega blaga, kjer z moderno skladiščno tehnologijo oskrbujejo kupce širom po svetu in v nekaj dneh dostavijo blago pred vrata, vašega skladišča ali proizvodnje.

Za kupce z večjimi potrebami in visoko organiziranimi proizvodnimi procesi omogočajo oskrbo po sistemu KAN-BAN. Sistem, ki zmanjšuje stroške naročanja, minimalno zalogo in prihrani na času.

Leta 2013 je podjetje AS system prevzelo podjetje TRIFIX d.o.o katero je povezano z izkušnjami in 90-letno tradicijo proizvodnje jeklenih sider ter blagovno znamko Trifix kot znamko najvišje kakovosti jeklenih sider, ki smo jo pod  novim vodstvom preimenovali ASfix.

Naš cilj je kakovostno zadovoljiti potrebe naših kupcev ter uspešno nadaljevati s proizvodnjo blagovne znamke AS fix, s tem pa zagotavljati kakovostno pritrjevanje in popolno zadovoljstvo naših uporabnikov. V sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji pa si bomo prizadevali za nenehne izboljšave, med drugim tudi za širitev asortimana, ter tako zagotavljali najboljšo kvaliteto in ostali uspešni tudi v prihodnosti.
Za vsa vaša vprašanja so vam na razpolago naši sodelavci, ki vam bodo tudi strokovno svetovali.Predstavitveni video

Pokličite nas
Vaša ekipa AS system-a
Upravljanje drobnega materiala po meri!

Odlično obvladamo abecedo logistike in za upravljanje z drobnim materialom nudimo rešitve po meri, prilagojene glede na Vaše potrebe. Ni pomembno ali za večzabojniški sistem (Kanban), skeniranje ali povezavo s kompleksno elektronsko obdelavo podatkov – kakovost, izkušnje in natančno premišljeni sistemi za upravljanje z blagom so naš temelj za Vaše zadovoljstvo.
                 

Kaj je Kanban?
Prednosti za Vaše podjetje
Sistemi v pregledu
Tako postanete KANBANer
Posebne rešitve za posebne zahteve