Košarica (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 EUR

Black FRIDAY - 24.11.23

Pripravite se na največji nakupovalni dan v letu - Black Friday! 

Dragi naši kupci,

Black Friday je že skoraj tu, in pri nas se pripravljamo na največji nakupovalni spektakel leta! Z veseljem vam sporočamo, da vas čaka nepozabno doživetje z izjemnimi popusti in ekskluzivnimi ponudbami.

Datum: 24. november 2023

Kaj lahko pričakujete:

  • Ekskluzivne popuste: Pripravili smo za vas posebne popuste na naše najbolj priljubljene izdelke. Ne zamudite priložnosti za nakupovanje po neverjetnih cenah!
  • Brezplačna dostava: V času Black Friday nakupovanja bomo nudili brezplačno dostavo za vse nakupe. To je odlična priložnost, da prihranite še več!
  • Presenečenja in nagrade: Vse vas čaka nekaj posebnega! Sodelujte v naših nagradnih igrah in osvojite ekskluzivne nagrade ter presenečenja.

Kako se pripraviti:

  • Prijavite se na naše e-novice: Zagotovite si ekskluzivne informacije o popustih in ponudbah tako, da se prijavite na naše e-novice. Tako ne boste zamudili niti ene posebne ponudbe.
  • Spremljajte nas na družbenih omrežjih: Bodite v koraku z najnovejšimi informacijami in dodatnimi presenečenji tako, da nas spremljate na Facebooku, Instagramu in TikToku

Ne zamudite tega neverjetnega nakupovalnega dogodka! Black Friday je čas, ko lahko prihranite veliko, zato se pripravite na nepozabno izkušnjo nakupovanja.

Pripravljeni smo, ste tudi vi?

Copyright © 2019 - 2023 AS system d.o.o., Vse pravice pridržane. | Varstvo osebnih podatkov