• Domov
  • / Naše reference

Naše reference

VIADUKT "RAVBARKOMANDA"

Ponosni smo, na uspešno sodelovanje pri projektu "Viadukt Ravbarkomanda" z uporabo našega inovativnega jeklenega sidra. Naše jekleno sidro je bilo ključen element v gradnji, ki je prispevalo k stabilnosti in trdnosti viadukta.

Smo ponosni, da smo lahko prispevali k izvedbi tega prestižnega projekta z uporabo visokokakovostnih inženirskih rešitev. Naše jekleno sidro, ki temelji na najsodobnejših tehnologijah, je omogočilo varno in učinkovito povezavo ključnih strukturnih elementov viadukta.

SKAKALNICA v Planici

Naša podjetje je sodelovalo pri obnovi največje skakalnice v Planici, z zagotavljanjem kakovostnih jeklenih sider, ki so bila ključnega pomena za trdnost in varnost skakalnice.

Veseli nas, da smo bili del tako prestižnega projekta, ki ima pomemben pomen tako v športnem svetu kot tudi kot simbol in ponos naše države. S svojimi jeklenimi sidri smo prispevali k stabilnosti in varnosti skakalnice, kar je ključnega pomena za varno izvajanje športnih prireditev na tem edinstvenem prizorišču.

KOTNIKI IN NOSILCI "DOMAX" - distruberji za EX YUGO

Z veseljem vam sporočam, da smo glavni uvoznik za Slovenijo in bivšo Jugoslavijo za vrhunske konstrukcijske kotnike in nosilce blagovne znamke "DOMAX". Naša predanost kakovosti in zanesljivosti nas postavlja v ospredje na trgu gradbenih materialov, saj skrbimo za zagotavljanje vrhunskih izdelkov, ki izpolnjujejo najvišje standarde industrije.

"DOMAX" se ponaša z inovativnimi rešitvami in visokimi tehničnimi standardi, kar omogoča izjemno trdnost in vzdržljivost konstrukcij. Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci, da vam prinašamo najnovejše in najboljše izdelke na področju gradbenih materialov. Naš cilj je zagotoviti strankam zanesljive in učinkovite rešitve za njihove gradbene potrebe.

Vabimo vas, da se obrnete na nas za dodatne informacije, cene, naročila ali kakršna koli druga vprašanja v zvezi z našim asortimanom izdelkov "DOMAX". Z veseljem vam bomo pomagali pri gradnji trdnih temeljev za uspeh vaših projektov.

 

LESNI VIJAK "SILVERMATE" - distruberji za EX YUGO

Z veseljem vam sporočamo, da je naše podjetje vodilni uvoznik za Slovenijo in bivšo Jugoslavijo za lesne vijake priznanega proizvajalca SILVERMATE. S ponosom predstavljamo našo vlogo kot ključnega distributerja kakovostnih lesnih vijakov, ki so pridobili zaupanje strank in se uveljavili kot zanesljiva izbira v gradbeni industriji.

SILVERMATE se ponaša z visokimi standardi kakovosti, inovacijami ter trajnostjo svojih izdelkov, kar se odraža tudi v našem zavezništvu z njimi. Z našim izborom lesnih vijakov SILVERMATE želimo zagotoviti našim strankam vrhunsko kakovost, dolgo življenjsko dobo in varno uporabo v različnih pritrjevanjih z lesom.

Sodelovanje z nami pomeni, da boste deležni vrhunskega strokovnega svetovanja, hitre in zanesljive dobave ter konkurenčnih cen. V skladu z našo predanostjo kakovosti in strankam se trudimo izpolnjevati vaše potrebe na najboljši možen način.

VIDEO SILVERMATE

KONSTRUKCIJSKI LESNI VIJAK "TENZ" - distruberji za EX YUGO

Z veseljem vam sporočamo, da smo glavni uvoznik za Slovenijo in bivšo Jugoslavijo za konstrukcijske lesne vijake priznanega proizvajalca TENZ. S ponosom predstavljamo našo vodilno vlogo kot ključnega distributerja vrhunskih konstrukcijskih lesnih vijakov, ki jih odlikuje visoka kakovost, trpežnost in zanesljivost.

TENZ se uveljavlja kot ugleden proizvajalec konstrukcijskih lesnih vijakov s poudarkom na inovacijah in sodobnih tehnologijah. Z našim izborom konstrukcijskih vijakov TENZ želimo zagotoviti našim strankam vrhunsko rešitev za gradbene projekte, ki zahtevajo visoke standarde trdnosti in varnosti.

Naše sodelovanje prinaša številne prednosti, vključno s strokovnim svetovanjem, konkurenčnimi cenami, hitrimi dobavami ter prilagodljivostjo glede na specifične potrebe vašega projekta. Verjamemo, da boste s TENZ konstrukcijskimi lesnimi vijaki deležni izjemne kakovosti in zadovoljstva.

VIDEO TENZ

 

Copyright © 2019 - 2024 AS system d.o.o., Vse pravice pridržane. | Varstvo osebnih podatkov